O nama

choose images


Mi smo trio koji se profesionalno bavi obrazovanjem i vaspitanjem dece predškolskog uzrasta. Ideju o kreiranju malo drugačije igraonice u duhu nekadašnjih kućnih proslava rođendana, dobili smo od dece sa kojom se srećemo svakodnevno. Uz njihove ideje, dosta su nam pomogle i želje roditelja da proslavljaju rođendan kao što je to bilo nekada - kod kuće, ali bez onih silnih obaveza i napora u vezi sa čišćenjem, pranjem, krečenjem, vraćanjem stvari na svoje mesto... Njihova želja „Kad bi bilo kod kuće, samo ne u mojoj kući“, predstavlja okosnicu razvoja koncepta naše Igraonice.

Zato smo osmislili Brdo Zabave kao kutak za roditelje i decu, koji mogu proslaviti rođendan kao kod svoje kuće.

Tu smo da vam pomognemo da detetu proslavite rođendan kakav želite i da sa vama pažljivo izaberemo svaki detalj koji će ulepšati ovaj događaj i učiniti ga nezaboravnim.

„Brdo Zabave“ je kafić i igraonica, mesto za decu i odrasle, koji mogu da se igraju zajedno ili da se svako zabavlja za sebe. Čak i ukoliko ste sami, možete uživati u ispijanju kafe ili čaja uz čitanje knjige izabrane u našoj biblioteci.Otvoreni smo svakog radnog dana od 17:30 - 21:00

Vikendom radimo od 10:00 - 21:00flat icon
300

Knjiga u biblioteci

flat icon
8785

Broj nasmejanih lica

flat icon
358

Organizovanih rođendana

flat icon
450

Organizovanih proslava