Priprema za prijemni ispit za osnovcechoose imagesPoštovani roditelji i učenici obaveštavamo vas da se u prostorijama “Brdo zabave” možete prijaviti za pripremnu nastavu za polaganje završnog ispita za upis u gimnazije i srednje stručne škole (prijemni ispit ili mala matura). Časovi se održavaju subotom i nedeljom u grupama do 10-oro dece, poštujući sve protivepidemijske mere.

Pripremna nastava počinje sa radom u subotu 13. marta 2021. godine i traje do 20. juna 2021. godine.

U toku je formiranje grupa. Broj mesta je ograničen.


Završni ispit procenjuje kompetencije stečene u osnovnoj školi i sastoji se od tri testa: srpskog jezika, matematike i kombinovanog testa (kombinuje prirodne i društvene nauke). Rezultati upisa na završni ispit su, zajedno sa prosekom uspeha učenika, potrebni za upis u srednje škole, prema Zakonu o srednjem obrazovanju .

U skladu sa tim, pripremna nastava obuhvata časove:

- srpskog jezika,
- matematike,
- istorije, geografije, biologije, fizike i hemije.

Učenici koji žele da se upišu u specijalne opšte srednje škole (npr. Matematičku ili filološku gimnaziju) ili umetničke škole (npr. Muzičke ili baletske škole) dužni su da polažu određeni školski dodatni test relevantnih znanja i kompetencija.

PREDAVAČI: Okupili smo tim nastavnika koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu u osnovnim i srednjim školama, kao i odličnim rezultatima u pripremi dece za upis u srednju školu.

Grupe su organizovane sa manjim brojem đaka, kako bi naši nastavnici mogli i individualno da im pristupe.

Prijave su moguće i nakon 13.marta 2021. godine. Učenici se mogu prijaviti samo za jedan , dva ili sva tri predmeta, a sve u skladu sa njihovim potrebama.Termini održavanja biće objavljeni nakon formiranja grupa.

Cena za jedan predmet-25.200,00 dinara

Cena za dva predmeta- 37.500,00 dinara

Cena za tri predmeta- 45.000,00 dinara

Cena kombinovanih predmeta – 28.200,00 dinara

Mogućnost plaćanja u tri mesečne rate.

Za uplate u celosti ostvaruje se popust od 5%Dočekajte spremni prijemni ispit i upišite školu koju ste uvek želeli, sanjali, maštali.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas svakog dana od 8h do 18h
Telefon 060-66 36 134
Ili pišite na mail adresu office@igraonicabrdozabave.rs

flat icon
300

Knjiga u biblioteci

flat icon
8785

Broj nasmejanih lica

flat icon
358

Organizovanih rođendana

flat icon
450

Organizovanih proslava