Igraonica

choose images


Svakodnevna zabavaPošto nam je briga o deci osnovna delatnost, osmislili smo mogućnost da se ona radnim danima igraju po centrima interesovanja. Zato smo kreirali centre kao što su umetnički, građevinski, centar uloga, matematički, senzorno-perceptivni, istraživački, likovni... Kroz ovakvu zabavu („slobodnu igru“), koju deca biraju, pored standardnih igračaka, koriste i nestruktuirane i polustruktuirane materijale koji im pomažu da istražuju njihova svojstva kroz vizuelni i taktilni doživljaj.

Sa njima možete ponovo da budete deca, da se prljate i da uprljate. A možete i da u dnevnoj sobi prelistate neki časopis, pročitate neku stranicu knjige iz naše biblioteke, ili pak da završite neki posao, dok se mi igramo sa vašim mališanom.

U trenucima slobodne igre, koja je takođe veoma korisna za razvoj dece, ona mogu da biraju da se provlače kroz lavirint, vežbaju bacanje pikada, igraju stoni hokej ili stoni fudbal, čitaju knjigu, popunjavanju slikovnicu, preskaču lastiš...

Možete koristiti unutrašnji prostor kuće, a ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju možete biti i u dvorištu.

U planu nam je da organizujemo radionice za roditelje i decu ili samo za decu, na kojima ćemo učiti kako da slikamo, crtamo, bojimo, pravimo figurice od gline, papira, drveta, kako da koristimo različite materijale da bismo napravili muzičke instrumente i da se bavimo svim aktivnostima koji proizvode znanje i veštinu kod dece.Cenovnik:

Jednočasovna ulaznica za igraonicu: 200 dinara

Doplata za svaki započeti sat: 100 dinara

Celodnevna ulaznica: 400 dinaraflat icon
300

Knjiga u biblioteci

flat icon
8785

Broj nasmejanih lica

flat icon
358

Organizovanih rođendana

flat icon
450

Organizovanih proslava